Webshop4u
Image default
Auto

Autobedrijf Schalkwijk gezocht

Afgelopen week was ik opzoek naar een autobedrijf Schalkwijk en vond ik Autobedrijf van Alfen. Ik was namelijk op weg naar mij school. Ik studeer in Culemborg. Ik studeer aan de Mode academie en ga daar al enkele weken met plezier naar school, echter omdat het niet heel erg in de buurt is ga ik er met de auto naar toe. Vorige week had ik een lekke band dus was ik opzoek naar een autobedrijf, ik ben immers een mode meisje en kan dus geen banden wisselen. Ik belde Autobedrijf Schalkwijk op en maakte een afspraak, tot mijn grote verbazing kon ik zelfs gratis een leen auto mee krijgen. Nog die ochtend kwam hij langs om mijn auto op te halen en gaf mij de sleutels van de leenauto.

Waarom Autobedrijf Schalkwijk

Ik koos voor autobedrijf Schalkwijk omdat zij onderhoud en reparatie doen voor alles automerken en omdat je daar 2 jaar internationale onderhoudt garantie hebt. Daarnaast is dit een wel betaalbare autobedrijf en de service is al helemaal perfect, zoals je bovenstaand al hebt kunnen lezen. Ze repareren de auto met hoogwaardige apparatuur en altijd met originele onderdelen! Daarnaast zijn ze aangesloten bij AD Autobedrijven en zijn ze BOVAG gecertificeerd.

Service!

Nog die avond kon ik mijn leenauto inleveren en kreeg ik mijn eigen auto met nieuwe band terug en ik heb geen problemen meer ondervonden. ik kon weer met mijn eigen vertrouwde auto naar school en de auto reed weer als nieuw. Naast dat ze er een nieuwe band onder hebben gezet hebben ze ook nog netjes mijn auto gewassen en hebben ze ook mijn ruitenwissers vloeistof bij gevuld en dat tegen alleen de kosten voor het wisselen van één band.

Ben jij ook opzoek naar een autobedrijf, in de buurt van Schalkwijk? Dan is Autobedrijf van Alfen zeker een aanrader voor u! Ze bieden een super service tegen een super goed tarief!

Voor meer informatie : Bezoek de website