Webshop4u
Image default
Financieel

Op zoek naar een incassobureau

Ik ben op zoek naar een incassobureau en kwam uiteindelijk de advertentie ‘Klik hier voor een incassobureau‘ tegen. Omdat ik bang ben dat ik geen geld binnen zou krijgen van rekeningen die ik nog bij klanten open heb staan. Ik heb namelijk een bedrijfje opgericht een aantal jaar geleden dus ik moet eerst nog quitte zien te spelen voordat ik pas winst kan gaan maken. Maar als klanten niet betalen is het voor mij dus ook lastig om mensen te betalen en krijg ik misschien zelf ook zo een bureau op mijn dak. Dit wil ik het liefst voorkomen. Daarom wil ik zelf zo snel mogelijk een incassobureau inschakelen, graag een met een hoog slagingspercentage waardoor de kans bijna zeker is dat ik gewoon mijn geld zal ontvangen.

Googelen op incassobureau

Om een goed bureau te vinden ben ik gaan Googelen op incassobureau. Ik kwam al vrij snel op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Met een slagingspercentage van 89% en een kosteloos traject ben ik toch zeer geinteresseerd in het bedrijf. Dat zijn ook de redenen dat ik ze heb ingeschakeld en ik hoop dat ze het voor mij kunnen regelen. Van Loon Incasso Advocaten heeft mij geholpen met het verzamelen van diverse informatie en rekeningen wat betreft de debiteur waar we het over hebben. Het zijn namelijk 3 openstaande rekeningen waarvan 1 zelfs van 11 maanden geleden is. Daar tussen heeft die gewoon alles netjes betaald dus we vinden het vreemd dat die niet is betaald. Ook omdat het wel een van de hogere bedragen is heeft die misschien een reden. Van Loon Incasso Advocaten heeft een brief naar de debiteur gestuurd en reageerde daar vrijwel meteen op door middel van een belletje naar mij toe. Hij bood zijn excuses aan en schrok er van dat die rekening van 11 maanden geleden nog open stond. Hij zou alles zo snel mogelij kregelen en inderdaad na een week had ik al mijn geld al weer!

Voor meer informatie : Bezoek de website