Webshop4u
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Rotterdam gezocht? Bax Houthandel!’ Deze advertentie kwam ik tegen in de krant van Rotterdam. Binnenkort wil ik in mijn woning graag een nieuwe vloer gaan leggen. Dus het komt mooi uit dat ik nu de advertentie tegenkwam! Daarom ben ik naar de website van Bax Houthandel gegaan om te kijken welke houten vloeren zij in hun assortiment hebben.

Houten vloeren Rotterdam

Ik heb de advertentie ‘Houten vloeren Rotterdam’ erbij gepakt. Vervolgens ben ik naar de computer gegaan om een bezoekje te brengen aan de website van Bax Houthandel. Daar las ik dat zij erg goedkoop houten vloeren kunnen aanleveren. Dat komt doordat ze hun houten vloeren in hun eigen fabriek maken. En die vloeren vervolgens verkopen in het hele land. Zo ook in Rotterdam! Omdat ik serieus geïnteresseerd ben in een nieuwe vloer voor in mijn huis in Rotterdam, besloot ik om een bezoekje te brengen aan de dichtstbijzijnde vestiging.

Naar Bax Houthandel

Allereerst ben ik dus naar Bax Houthandel toe gegaan. Hier werd ik hartelijk ontvangen door een medewerker. Zij vroeg direct wat voor een houten vloer ik wil. Vervolgens gaf ik aan dat ik daar geen voorkeur voor heb en dat ik mij liet verrassen. Wel leek het mij mooi, gaf ik aan, om een modern uitziende vloer te krijgen. Na dit gehoord te hebben, nam de medewerkster mij mee naar hun parketvloeren. De showroom in Rotterdam ziet er overigens prachtig uit! De winkel is opgedeeld in verschillende soorten houten vloeren. En van ieder soort staan er daar ook weer verschillende types uitgestald. Deze zijn allemaal erg mooi belicht door middel van mooie lampen.

De medewerkster nam mij dus mee naar de parketvloeren. En ook hier zag ik hele mooie vloeren uitgestald staan. En eentje viel mij direct op. Een wat donkere houten vloer. Daar hing ook een afbeelding bij met hoe ze dit bij een klant gelegd hebben. En niet op een normale horizontale of verticale manier, maar juist heel anders. Veel moderner. Precies wat ik zocht!

 

Voor meer informatie : Bezoek de website