Webshop4u
Image default
Dienstverlening

Afscheid collega; pensioen

Helaas heb ik binnenkort een afscheid collega. Mijn collega, en tevens hele goede vriend van mij geworden, gaat met pensioen. Ik heb vele jaren met hem samengewerkt. Maar daar komt nu dus helaas een einde aan. En dit wil ik niet zomaar aan mij voorbij laten gaan! Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een leuk idee om te geven bij het afscheidsfeest.

In dit blogje leg ik graag uit wat dat is geworden en hoe ik daarop ben gekomen.

Cadeau afscheid collega

Om ideeën te krijgen wat ik bij het afscheid collega kan geven, ben ik gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik dingen tegen zoals afscheid collega gedichtjes, kaartjes etc. Echter wil ik niet zoiets. Ik zou graag iets origineels willen! Toen ik wat specifieker heb gezocht, kwam ik Jilster tegen. Daar kun je je eigen magazine maken, las ik. Direct bedacht ik dat dat hartstikke leuk kan worden omdat je hierin, nam ik aan, teksten en afbeeldingen kunt plaatsen. En dit bleek ook te kunnen! Ik zag op de website een aantal voorbeelden en dit zag er hartstikke leuk uit.

Ook stonden er ideeën bij wanneer het om een afscheid van een collega gaat die met pensioen gaat. Bijvoorbeeld om leuke verhalen te verzamelen en die vervolgens op papier te zetten. En mocht je daar te weinig van hebben, dat die dan uiteraard ook altijd bij collega’s verzameld kunnen worden. Daarnaast is een heel leuk idee, waar ik zelf nog niet aan had gedacht, dat je er ook tips in kunt zetten van wat mijn collega, die dus afscheid gaat nemen, tijdens zijn pensioen kan gaan doen.

Magazine maken

Met al deze tips ben ik aan de slag gegaan. En het afscheid collega tijdschrift is hartstikke leuk geworden. Zo vind ook mijn inmiddels oud-collega, die er hartstikke blij mee is!

 

Voor meer informatie : Bezoek de website