Webshop4u
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Van Loon op mijn dak

Een flinke tijd geleden kreeg ik incassobureau Van Loon (klik hier voor de website) op mijn dak. Ik had namelijk de factuur van de aangeleverde spijkerbroeken niet betaald. Zelf ben ik ondernemer. Hierover later meer. In dit blogje leg ik graag uit wat er is gebeurd en hoe het nu is.

Incassobureau regio Utrecht

Zoals ik al zei, kreeg ik een incassobureau uit regio Utrecht op mijn dak. Namelijk de Incasso Advocaten van Van Loon. Overigens geheel terecht dat mijn leverancier hen had ingeschakeld. Ik had namelijk de factuur niet betaald. Dit omdat het voor detailhandel zware tijden waren. Mensen bleven uit de winkelstraten omdat er crisis was. En diegene die kleding kochten, deden dit online. Daarom had ik geen geld genoeg om de factuur van de leverancier te betalen. Vervolgens schakelden zij dus Incasso Advocaten Van Loon in. Omdat ik gestart was met een webshop, kreeg ik weer inkomsten en kon ik de factuur al gauw betalen. Qua communicatie was ik zeer te spreken over incassobureau Van Loon uit regio Utrecht. Omdat ik zelf regelmatig te maken heb met debiteuren, leek het mij handig dat ik ook bij hen zou aansluiten.

Aansluiten bij Van Loon

Uiteraard een beetje vreemd, maar zij wisten zelf ook wel dat dat een moment was van dat ik geen facturen kon betalen. Maar dat ik dit normaal gesproken altijd wel doe! En op tijd! Daarom ben ik met hen in zee gegaan. En ik had ze al gauw nodig! Een consument bestelde een paar broeken online en koos voor de optie binnen 30 dagen terugbetalen. Echter zijn wij nu al voorbij de 30 dagen en is er niets betaald. Ik heb zelf al meerdere herinneringen gestuurd, maar geen reactie. Daarom heb ik het incassobureau ingeschakeld. Zij hebben de procedure gestart met herinneringen per brief te sturen. Vervolgens is er gedreigd met een deurwaarder en verdere juridische stappen. Waarna dat was gemeld werd de factuur al gauw betaald.

Hiervoor dank aan Van Loon Incasso Advocaten.

 

Voor meer informatie : Bezoek de website