Webshop4u
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes kopen

Vandaag ga ik iPhone hoesjes kopen. Mijn neefje is binnenkort jarig en hij heeft sinds kort een iPhone. Daarom ben ik op zoek naar een webshop waar zij iPhone hoesjes verkopen. In dit blogje leg ik graag uit voor welke webshop ik heb gekozen en welke telefoonhoesjes mij voor hem het beste leken.

Webshop met iPhone hoesjes

Ik ben dus gaan zoeken naar een webshop met iPhone hoesjes. Maar allereerst heb ik aan zijn ouders gevraagd wat voor een hoesjes hij nu heeft. Ik zou natuurlijk wel graag willen dat hij de iPhone covers ook echt mooi vindt! En niet dat hij de kleuren of eventuele printen niet mooi vindt. Zij gaven aan dat hij zeer waarschijnlijk niet al te veel kleurtjes en printjes op zijn hoesje wilt. Maar liever gewoon een klassieke zwarte, met eventuele moderne afwerkingen.

Vervolgens ben ik dus gaan Googelen naar een goede webshop. Al gauw kwam ik iphonehoesjes.nl tegen. Ik ging naar de website toe en zag dat zij vele verschillende soorten iPhone hoesjes in hun assortiment hebben. Hier moest wel een mooie bij zitten! Ook doen zij aan gratis verzending. En voor 17:30 besteld, is morgen in huis. Komt dit even goed uit dat het nu begin van de middag is! Vervolgens ben ik gaan kijken in het assortiment en heb ik geselecteerd op de kleur zwart. Ook kon ik nog kiezen tussen het materiaal. Zoals leer, hardcase, softcase etc. Een mooie zwarte softcase leek mij erg gaaf! Bij een leren zit het hoesje namelijk ook op de voorkant en dit wilt mijn neefje liever niet. Daarop heb ik geselecteerd en al gauw kwam ik hele mooie hoesjes tegen. Maar eentje sprong er echt uit!

De iPhone cover

Uiteindelijk heb ik voor die iPhone cover gekozen en mijn neefje was, en is, er heel erg blij mee!

 

Voor meer informatie : Bezoek de website