Webshop4u
Image default
Sport

Bodytec training bij Van Schaik

Bij Van Schaik Personal Training ben ik gestart met bodytec. Ik kan het iedereen die weinig tijd heeft en toch snel resultaat wilt, van harte aanbevelen! Graag leg ik er meer over uit. Want ik had er eerst niets van gehoord. Ik kan mij voorstellen dat dat bij jou precies hetzelfde is.

Sportschool met bodytec

Ik kwam met bodytec in aanraking toen ik erover las in een sportmagazine. Dat schijnt namelijk de nieuwe trend te zijn, zo’n bodytec training! Daarom ben ik er meer over op gaan zoeken. Want het stond heel eerlijk gezegd een beetje vaag uitgeschreven. Vooral video’s helpen daarbij, om het duidelijker te maken. Zo ook dit keer. Daarom ben ik naar Youtube gegaan en heb er daar enkele dingen over opgezocht. De reacties waren heel erg goed! En het overtuigde mij ook wel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sportschool bij mij in de buurt die dit ook heeft. Echter besefte ik mij dat dat nog best wel lastig kon gaan worden, omdat het nog een opkomende trend is en dus niet overal staat. Maar op het internet kwam ik al snel Van Schaik Personal Training tegen. Daar las ik dat zij inderdaad zo’n apparaat hebben staan! En dat je daar ook één keer gratis mee mag trainen, als proef. Verder las ik er nog wat meer over, zoals dat het echt een full body workout is.

Van Schaik Personal Training

Ik ben dus naar Van Schaik Personal Training toe gegaan. En heb daar verdere persoonlijke uitleg gekregen over het apparaat. Zij waren in ieder geval enthousiast over dat ik al zo veel had opgezocht over bodytec. Ook het gratis testen ging heel erg goed. Ik had zeker het gevoel dat ik hiermee moest gaan starten. En dus kom ik nu iedere week langs bij Van Schaik Personal Training.

Voor meer informatie : Bezoek de website